[DE] Peter Kant

Esittele itsesi, alter-egosi sekä varustekokonaisuutesi.

Valvoja: Ylläpito

Kant
Etulinjan reservi
Viestit: 98
Liittynyt: 16 Tammi 2008, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

[DE] Peter Kant

ViestiKirjoittaja Kant » 06 Helmi 2008, 15:12

Numero: 4191
Arvo: Schütze
Koko nimi: Peter Kant
Syntymäpäivä: 03/05/1922
Syntymäkaupunki: Königsberg
Uskonto: E.V. (evangelisch)

ID tag: 4649
Veriryhmä: AB
Wehrnummer: Köningsberg III 23/47/4/4

Peter Kant on tunnetun filosofin Immanuel Kantin (1724–1804) jälkeläinen äidin puolelta. Helen Kantilla on kaksi muuta poikaa Thomas ja Arnold ja yksi tytär Birgitta.
Peter on kunniakkaasta suvustaan huolimatta hyvin keskinkertainen yksilö. Hänestä on vaikea kuvitella päällepäin niinkin mainittavia sukujuuria ja se onkin ainoa asia, jolla hän yrittää pönkittää omaa egoaan. Kantin filofiasta hän ei ymmärrä juuri mitään, vaikka on lukenut Puhtaan järjen kritiikin viisi kertaa läpi ymmärtämättä mitään.
Kansakoulun jälkeen Peter haki lukioon ja suoritti ylioppilastutkinnon keväällä 1940. Hänen vanhin veljensä Thomas palveli upseerina 1939 lähtien.

Peter on vakaumuksellinen luterilainen ja sympaattinen kaveri. Nuoruusvuosinaan hän onnistuu ylenemään mitättömyydestä kohti keskinkertaisuutta. Jää veljiensä ja sukunsa varjoon.
Peter värväytyi armeijaan 1941 talvella. Peter ei keskinkertaisuutensa takia saanut upseerinarvoa. Sotilaana hän ei ole kovinkaan maineikas, mutta tekee sen minkä kykenee. Inhoaa lähitaistelua ja pistinhyökkäyksiä ja pitää niitä sivistymättöminä. Pitää rintamalla nähtyjä raakuuksia ikävänä hyppäyksenä takaisin keskiaikaan, muttei voi asialla mitään.

Osallistuu operaatio Barbarossaan 22.6.1941 ja taisteli Eteläisen armeijan ryhmän kanssa Ukrainassa. Painelee 1942 kesällä Kaukasukselle ja vietti helvetillisen talven 1942-43.
Peter taistelee 1943 itärintamalla, kunnes siirretään länsirintamalle 1944. Taistelee liittoutuneita vastaan menestyksellisesti ja muiden saksalaisten tavoin luikkii häntä koipien välissä pois liittoutuneiden massiivisten ilmavoimien alta.

Osallistuu 1944 Ardennien talvihyökkäykseen, mutta joutuu pettymään taas kerran. Nuorin veli Arnold saa surmansa Ardenneilla joulukuun 26.päivä 1944.
Tammikuussa 1945 pyytää siirtoa itärintamalle. Peter ymmärtää bolsevismikommunismin vaaran ja ymmärtää kommunismin uhkaavan koko länsimaista sivistystä. Uskoo länsiliittoutuneiden tekevän rauhan Saksan kanssa, jotta kommunismin hyökyaalto saadaan pysäytettyä.

Taistelee omassa kotikaupungissaan Königsbergissä 1945 helmikuusta lähtien Keskustan armeijaryhmässä. Katkerat taistelut jatkuvat huhtikuulle 1945, jolloin Peter saa surmansa huhtikuun 7.päivänä. Puna-armeijan sotilaat raiskaavat Helen Kantin 10.päivä huhtikuuta ja seuraavana päivänä Helen tekee itsemurhan. Birgitta Kant ja Thomas selviävät sodasta hengissä ja onnistuvat antautumaan amerikkalaisille. Peter kuului onnekkaisiin eikä nähnyt miten puna-armeija hävitti hänen kauniin kotikaupunkinsa ja miten kerran suuri kaupunki muuttui venäläisten käsissä keskinkertaiseksi mitättömyydeksi. Immanuel Kant kääntyi haudassaan 1946 kun kaupungin nimi muutettiin Kaliningradiksi.

Palaa sivulle “Henkilötiedot”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija