Infoa ATF:stä ja Ostfrontista. Kimppatilaus kesällä?

Osallistu kimppatilaukseen tai järjestä sellainen.

Valvoja: Ylläpito

Kant
Etulinjan reservi
Viestit: 98
Liittynyt: 16 Tammi 2008, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Infoa ATF:stä ja Ostfrontista. Kimppatilaus kesällä?

ViestiKirjoittaja Kant » 28 Touko 2011, 14:44

Laitan jo nyt infoa mahdollisesti tulevaisuuden kimppatilauksesta At The Frontille. Teimme juuri yhden ja nyt on viisastuttu!
Kaikkihan varmaan tietää, että At The Frontilla saa pirun hyvää kopiotavaraa, mutta postikulut ovat suuret! Joten tulevaisuudessa kimppatilaus pitää tehdä, niin, että mukaan tulee väh.4, mutta max 5(minä mukaan luettuna) ja kaikki tilaa enemmän kuin yhden tavaran! Muuten ei mitään järkeä! At The Front ei lähetä Eurooppaan paketteja enää kuin yhdellä tavalla: UPS express! Suomeksi sanottuna nopein, luotettavin ja kallein! Postikulut ovat yli $80 luokkaa, euroissa väh.55€! Mutta jos 4 lähtee mukaan siitä tulee max.14€ nuppi! Jos 5 lähtee niin 11€. Ja huom. postikulut ovat samaa luokkaa myös Ostfrontilta tilattaessa! Vähän halvemmat, mutta silti kannattaa varautua lähes 50€ postikuluihin.
Pidän tämän kertomista hyvin tarpeellisena tulevien kimppatilausten kannalta! Ja nyt varsinainen kysymys: ilmotelkaa jos on kiinnostusta tehdä kimppatilaus At the Frontille tai Ostfrontille tässä 1-2kk sisällä! Laittakaa siis, että kummasta haluatte tilata ja mitä! Katson kumpaan enemmän intoa/tarvetta..

Palaa sivulle “Kimppatilaukset”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija