[ei päivämäärää] AZR Garand-lippaat

Osallistu kimppatilaukseen tai järjestä sellainen.

Valvoja: Ylläpito

Lindholm
Etulinjan jäsen
Viestit: 214
Liittynyt: 18 Loka 2007, 21:56
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

[ei päivämäärää] AZR Garand-lippaat

ViestiKirjoittaja Lindholm » 04 Helmi 2008, 12:04

Alustavien kyselyiden mukaan AZR Machine Tools and co voisi eri tilauksesta tehdä ison määrän Garand-lippaita. Koska Suomessa on ainakin 15 Garandia, vois kokeilla kimppatilausta.

Hinta: Ei tietoa. Koska ei kysytty suoraan, ei vastattukaan. En jaksa lähettää niille korealaisille nee.. philippiilinäisille herrasmiehille enempää mailia ennenkuin on tosi kyseessä. Jokainen varmaan tajuaa, ettei Garandin lipas lähde ihan tavallisen lippaan hintaan. AZR on kyllä tehnyt tavaraa käsittämättömän halvalla. Jos tuutte mukaan, varautukaa maksamaan. Halvemmaksi se silti tulee kuin lippaiden itse tekeminen, jos käyttäis saman ajan rehellisessä päivätyössä käymiseen, ainakin useimmille.

Kun saan porukkaa mukaan, teen kunnon tarjouspyynnön niille. Siinä vaiheessa voidaan vielä perua, jos hinta osoittautuu liian suureksi. Tosin jos muut ovat mukana ja yksi jänistää, niin onhan se aika homoa.

Toimitusajasta ei tietoa. Maksoin pari Garandia sinne joulukuun lopussa, eikä vielä ole kuulunut mitään.

Voitte tulla mukaan vastaamalla tähän ketjuun ja kertomalla, että kuinka monta lipasta sais olla. Mukaan tulo tosiaan sillä tavalla sitovaa, että ellei hinta ole pöyristyttävä, tilaus on sitova.
MEGAMAID has gone from suck... to BLOW!!

Ukkoli
Viestit: 5
Liittynyt: 19 Loka 2007, 00:09
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

ViestiKirjoittaja Ukkoli » 04 Helmi 2008, 21:58

Eivät sanoneet sen enempää, kuin että pystyvät toimittamaan lippaita, pitäisi tietää vain määrä. Jos siellä joku korelainen nee...nats...mies tekee niitä ite jossain autotallissa sahalla ja dremelillä, saattaa hinta olla aika kova, kun jotain voittoakin pitää saada. Itsehän olen niin Mies, että oon tehnyt noita vissiin päälle 20. Hähä. No okei, Jukittukit sahasi kahtia osan niistä. Ja puolet meni Valtterille kun kerta tarpeeksi hyvään diiliin suostui niiden värkkäämisestä.

Jos ne tekevät näitä ihan "käsin", ei voi tietää, millaisia ratkaisuja on käytetty eri kohdissa. Omatekemissä tiedät helpommin, että missä vika, jos sellaista joskus ilmenee. Mutta jos ovat laadukkaita ja kohtuuhintaisia ni helvetti, tilaa niitä sitten samalla kunnolla. Joka jätkälle ainakin se Garand-vyö täyteen!

Lindholm
Etulinjan jäsen
Viestit: 214
Liittynyt: 18 Loka 2007, 21:56
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

ViestiKirjoittaja Lindholm » 04 Helmi 2008, 23:37

Jos ne joskus toimittaa ne garandit, niin niiden mukana pitäis vissiin tulla lipas per pyssy. Sitten voin sanoa, että minkäsorttista laatua.
MEGAMAID has gone from suck... to BLOW!!

Avatar
Jack E May
Viestit: 55
Liittynyt: 19 Loka 2007, 09:32
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

messis

ViestiKirjoittaja Jack E May » 07 Maalis 2008, 11:37

Tampere on messissä, jos tilauksen joku orgasmisoi. Kunhan hinta ei mene yli 10 euroa kpl juurikaan. Tai no... mutta joku katto pitää olla.

Mulla ei ainakaan ole aikaa kauheesti maksullisen päiväduunin päälle värkätä. Niinpä siis.

Ilmotelkaa miten homma etenee, jos Lindholm tai joku tätä järkkää.


Palaa sivulle “Kimppatilaukset”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija